Kleinkoor Ars Nova Rhoon
l

Lid worden

Regelmatig is er ruimte voor nieuwe leden.

Geïnteresseerde zangers kunnen zich aanmelden per mail info@kleinkoorarsnova.nl. Een aspirant lid kan een repetitie meezingen, daarna volgt een stemtest. Deze wordt afgenomen door de dirigent in het bijzijn van een bestuurslid. Tijdens de stemtest luisteren wij goed naar de vocale mogelijkheden, de kleur van de stem en de vaardigheden om je te voegen in een stemgroep. Inzingoefeningen en het bestudeerde repertoire vormen de basis van de stemtest.

Wat verwachten wij van een koorlid:    Wij verwachten dat jij je stem goed kunt gebruiken, enige kennis hebt van het notenschrift en je stem moet uiteraard passen in het koor. Het zelfstandig instuderen van de koorpartijen is een must, hiervoor worden bij aanvang van een nieuwe studie periode midifiles verstrekt. Verder is liefde voor koormuziek uit de verschillende stijlperiodes erg belangrijk. Ook moet het een uitdaging voor je zijn om te zingen in een klein maar ambitieus koor. Kun jij je hier in vinden, neem dan contact op met ons.

Repetities:

De repetities worden gehouden in de  Maranathakerk, Kleidijk 2B te Rhoon van 19.45 tot 22.00 uur. We hebben om 21.00 uur een kwartiertje pauze voor gratis koffie en thee en natuurlijk even om met de andere leden bij te praten.

Contributie / financiële bijdrage:

De contributie voor leden bedraagt € 32,50 per maand.

Als het lid aangenomen wordt, betaalt het per maand de normale contributie plus € 8,50 voor het aantal woensdagen dat de maand nog heeft inclusief de dag van de stemtest. 

Soms is er de mogelijkheid om als projectlid aan een concert mee te doen. Hij of zij betaalt per volle maand € 32,50 en € 8,50 per woensdag voor de lopende maand.

Bankrekening is: NL 90 INGB 0002 0709 99 t.n.v. Koor Ars Nova