Kleinkoor Ars Nova Rhoon
l

Inmiddels zijn we weer gestart met de repetities voor een Adventsconcert. Binnen het koor hebben wij weer plaats van een alt en tenor.                               

Loop vanaf kwart voor 8 's avonds eens binnen in de Maranathakerk in Rhoon om kennis met ons te maken of bel voor meer informatie naar 06-53541488.

Onze zomerstop is vanaf 19 juni en we starten weer woensdag 21 augustus.


Welkom bij de website van Ars Nova Rhoon 

Beste Bezoeker, leuk dat u onze website bezoekt.

Ons koor werd 8 januari 1976 opgericht als a capella koor.

Het doel is mooie muziek uit verschillende - vaak klassieke - stijlperiodes te zingen met soms een knipoog naar de meer hedendaagse muziek. We zijn een amateurkoor en streven er naar om onder leiding van onze dirigent Anastasiya Bouwmans kwalitatief hoogwaardige concerten te geven.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het hoofdstuk 'wie zijn wij'.

Na ruim 46 jaar gerepeteerd en concerten gegeven te hebben in de Dorpskerk van Spijkenisse, repeteren we sinds oktober 2022 in de Maranathakerk, Kleidijk 2B te Rhoon.


Op onze site vindt u allerlei informatie over ons koor, wie wij zijn, wat wij doen en waar wij zingen. Geniet van deze site en hopelijk raakt u geïnspireerd om één van onze concerten te bezoeken in de toekomst. U kunt ook lid worden van onze vaste club, maar ook als projectlid bent u van harte welkom. Wij kunnen regelmatig bij alle stemsoorten nieuwe zangers gebruiken. 

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij ons koor, kom eens luisteren op één van onze repetitieavonden.   

Lees meer onder: lid worden.

Volg ons ook op Facebook: www.facebook.nl/kleinkoor.arsnova.nl