Home
Leden
Lid worden
Dirigenten
Concerten
Muziek
Contact
Sitemap

Lid worden

Voor elke stemgroep is er ruimte voor 1 of 2 zangers. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar tenoren.

Geïnteresseerde zangers kunnen zich aanmelden per mail info@kleinkoorarsnova.nl of telefonisch 010-4160694 of 0181-617339. Het aspirant lid kan een drietal repetities meezingen en mee repeteren, daarna volgt een stemtest. Deze wordt afgenomen door de dirigent in het bijzijn van een bestuurslid. Tijdens de stemtest luisteren wij goed naar de vocale mogelijkheden, de kleur van de stem en de vaardigheden om je te voegen in een stemgroep. Inzing oefeningen en het bestudeerde repertoire vormen de basis van de stemtest.

Wat verwachten wij van een koorlid:    Wij verwachten dat jij je stem goed kunt gebruiken, enige kennis hebt van het notenschrift en je stem moet uiteraard passen in het koor. Het zelfstandig instuderen van de koorpartijen is een must, hiervoor worden bij aanvang van een nieuwe studie periode midifiles verstrekt. Verder is liefde voor koormuziek uit de verschillende stijlperiodes erg belangrijk. Ook moet het een uitdaging voor je zijn om te zingen in een klein maar ambitieus koor. Kun jij je hier in vinden, neem dan contact op met ons.

Project lid:    Geïnteresseerde zangers kunnen zich ook aanmelden als project lid om, indien mogelijk, met een bepaald project mee te zingen. Aanmelden kan per mail info@kleinkoorarsnova.nl of telefonisch 010-4160694 of 0181-617339. Onze dirigent neemt dan vóór aanvang van de repetitietijd een stemtest af, in aanwezigheid van een bestuurslid. Daarbij gelden dezelfde voorwaarden zoals die gelden voor aspirant leden (zie boven). Is de stemtest positief, dan maken we aan de hand van het repetitie schema afspraken over het aantal bij te wonen repetities en kun je met het desbetreffende project mee zingen.

Repetities:

De repetities worden gehouden in de Dorpskerk in Spijkenisse, Kerkring 1, 3201 CX  op woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur. We hebben om 21.00 uur een kwartiertje pauze.

Contributie / financiële bijdrage:

De contributie voor vaste leden bedraagt € 30.- per maand. De financiële bijdrage voor de project leden wordt per concert  vastgesteld door het bestuur.

 

Impressie van een repetitie avond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleinkoor Ars Nova | info@kleinkoorarsnova.nl