Home
Leden
Lid worden
Dirigenten
Concerten
Muziek
Contact

 

 

Lid worden

Regelmatig is er ruimte voor nieuwe (project)leden.

Geïnteresseerde zangers kunnen zich aanmelden per mail info@kleinkoorarsnova.nl of telefonisch bij Wim Spoormaker 06-54634751. Een aspirant (project)lid kan een repetitie meezingen, daarna volgt een stemtest. Deze wordt afgenomen door de dirigent in het bijzijn van een bestuurslid. Tijdens de stemtest luisteren wij goed naar de vocale mogelijkheden, de kleur van de stem en de vaardigheden om je te voegen in een stemgroep. Inzing oefeningen en het bestudeerde repertoire vormen de basis van de stemtest.

Wat verwachten wij van een koorlid:    Wij verwachten dat jij je stem goed kunt gebruiken, enige kennis hebt van het notenschrift en je stem moet uiteraard passen in het koor. Het zelfstandig instuderen van de koorpartijen is een must, hiervoor worden bij aanvang van een nieuwe studie periode midifiles verstrekt. Verder is liefde voor koormuziek uit de verschillende stijlperiodes erg belangrijk. Ook moet het een uitdaging voor je zijn om te zingen in een klein maar ambitieus koor. Kun jij je hier in vinden, neem dan contact op met ons.

Repetities:

De repetities worden gehouden in de Dorpskerk in 3201 CX Spijkenisse, Kerkring 1, op woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur. We hebben om 21.00 uur een kwartiertje pauze.

Contributie / financiële bijdrage:

De contributie voor vaste leden bedraagt € 32,50 per maand.

Als het lid aangenomen wordt, betaalt het per maand de normale contributie plus € 8,50 voor het aantal woensdagen dat de maand nog heeft inclusief de dag van de stemtest. 

Een projectlid dat al eerder meegedaan heeft wordt ook gestemd. Hij of zij betaalt per volle maand € 32,50 en € 8,50 per woensdag voor de lopende maand.

 

Bankrekening is: NL 90 INGB 0002070999 t.n.v. koor Ars Nova

 

Impressie van onze oefendag voor het Passieconcert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Kleinkoor Ars Nova | info@kleinkoorarsnova.nl